Proizvodi za prerađivače

Sitan sir je blagog i osvežavajućeg ukusa. Za restorane i pekare postoji pogodno pakovanje PP kante 20kg.

Sitan sir 20kg
Bar code Jed. mere %mm Transp. pak. Rok trajanja Temp. čuvanja
8606104206915 kg 25 1 12 dana 0-8°C

Albuminski sir sa 33% mm u suvoj materiji je maziv, bogat belančevinama surutke, karakterističnog ukusa i mirisa.
Proizvodi se kiselom fermentacijom, a najveću primenu nalazi u pekarstvu.

Albuminski sir 20kg
Bar code Jed. mere %mm Transp. pak. Rok trajanja Temp. čuvanja
8606104206922 kg 33 1 15 dana 0-8°C

Maslac sa 82% mm u suvoj materiji proizveden je od kisele, pasterizovane pavlake i vrlo je dobar dodatak hrani za pojačanje hranjivosti i popravku ukusa.

Zamrznuti maslac u bloku 5kg
Bar code Jed. mere %mm Transp. pak. Rok trajanja Temp. čuvanja
8606104206939 kg 82 ≈10 180 dana <-15°C